Încă te întrebi de ce ar trebui să devii AU PAIR?

Potrivit unui studiu recent, există o diferență majoră între persoanele care se mută în străinătate și cele care preferă să nu își schimbe locul de trai.

– Studiul a constatat că oamenii care se mută într-o țară nouă tind să se simtă mai bine față de cei care nu se hotărăsc la acest pas.

– A trăi într-o altă țară le permite tinerilor să cunoască culturi noi – prin urmare, ei au tendința să reflecteze asupra propriilor valori și a trecutului cultural.

– De asemenea studiul a arătat, că mutarea în străinătate poate duce la o satisfacție sporită a vieții și la reducerea stresului.

Persoanele care trăiesc în străinătate beneficiază de mai multe beneficii incredibile, inclusiv posibilitatea de a călători în locuri noi, de a întâlni oameni noi și de a încerca lucruri noi. Dar, poate cel mai mare beneficiu al tuturor este noul sentiment de sine pe care îl puteți descoperi de-a lungul programului.

În continuare îți prezentăm cinci motive pentru care programul Au Pair ți se potrivește în totalitate:

  1. Vei obține o imagine realistă despre viața altei țări

Tot timpul petrecut în străinătate oferă o oportunitate de a învăța despre o altă cultură și de a te adapta la un nou stil de viață. Devenind Au Pair locuiești în familia gazdă și ești primit ca un membru al familie, în modul dat vei putea mai ușor să te integrezi într-o societate nouă.

  1. Abilitățile tale lingvistice vor crește rapid

Nu există o modalitate mai bună de a învăța o limbă străină decât de a vorbi cu vorbitori nativi. Ca un au pair, vei avea ocazia să faci acest lucru în fiecare zi – începând cu micul dejun de dimineața și continuând până seara târziu. Plus la asta vei avea posibilitatea de a frecventa cursuri gratuite care sunt achitate de familia primitoare.

  1. Vei câștiga abilități profesionale

Faptul că nu vrei să fii au pair în continuare nu înseamnă că timpul petrecut în familie nu te poate ajuta să-ți atingi obiectivele tale de carieră. De fapt, a fi un au pair te poate ajuta să capeți mai multe capacități solicitante pentru potențialii angajatori, inclusiv abilitățile de comunicare, de rezolvarea problemelor într-un timp foarte scurt și de a căpăta abilități de gestionare a timpului.

  1. Vei căpăta și abilități părintești

Indiferent dacă te-ai gândit să devii părinte sau încă nu, nu există o modalitate mai bună de a înțelege ce înseamnă să fii părinte decât a fi un au pair.

  1. Vei economisi bani

Imaginează-ți că te poți bucura de o altă țară, de a te bucura de o cameră gratuită și de mesele gratuite – toate fără a cheltui nici un ban. Multe familii gazdă își iau au pair-urii în vacanță cu ei! Vacanță gratuită? Ce poate fi mai fain?!)

Deci, ce mai aștepți? Îndrăznește acum și alege țara dorită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian
ru_RURussian ro_RORomanian