DESPRE NOI

Salut. Centrul de schimb cultural ”Rejans-Prim”, este singura companie acreditată din Republica Moldova în prestarea serviciilor de AuPair.

Din 2006- agenția Rejans Prim este reprezentantul oficial al programului de schimb cultural pentru tineri AU PAIR.

Compania noastră oferă tot complexul de servicii pentru înregistrarea și participarea în program, de la înregistrarea în program, până la supervizarea pe parcursul întregului program și suntem garantul unui program de succes pentru Dvs.

Agenția noastră oferă programul AU PAIR în 14 țări ale lumii, pe 3 continente: America de Nord, Europa și Asia.

În calitate de membru al organizațiilor internaționale IAPA și WYSE,  suntem acreditați în prestarea serviciilor la nivel internațional și colaboram numai cu reprezentanți oficiali ai programului AU PAIR.

Nadya

Manager Programe Internaționale
VEZI PROFILUL

Cristina

Manager Programe Internaționale
VEZI PROFILUL

Nicoleta

Manager relații cu partenerii
VEZI PROFILUL

Alegerea corectă trebuie făcută la timpul potrivit.

14

2000

13

ANI

01. Experiență

Suntem prezenţi pe piaţa moldovenească din 2006. Serviciile noastre sunt special destinate tinerilor care doresc să călătorească pentru studii sau pentru vacanţă pur şi simplu. Este vorba despre programe de schimb cultural, călătorii, lucru şi de studiu în străinătate.

02. Profesionalism

Avem o experiență vastă adunată din practica participării la program. Suntem orientați în primul rând spre relația dintre noi și client, care devine parte a familei noastre. Și cum este primit în familie, facem totul ca să aveți parte de cea mai frumoasă experiență în program și să vă determine să ne recomandați prietenilor.

03. Garanții

În calitate de membru al organizațiilor internaționale IAPA și WYSE Travel Confederation, suntem acreditați în prestarea serviciilor la nivel internațional și colaboram numai cu reprezentanți oficiali ai programului AU PAIR în țările sus menționate. Fapt ce garantează participanților securitatea și exclude riscul de a deveni victime ale exploatării și traficului.

04. Calitate

experiența de peste un deceniu ne permite să împărtășim cu participanții toate subtilitățile și nuanțele programului, ajutîndu-i ca cu cheltuieli minime să vadă lumea cu ochii proprii, să învețe o limbă străină în mediul de vorbire, să-și facă noi prieteni și să obțină o mulțime de impresii pozitive pentru întreaga viață!

ro_RORomanian
ru_RURussian ro_RORomanian