Din Au Pair în localnic!

aaupair

Ai devenit Au Pair și nu vrei sa te pomenești în situația în care ai fi tratat mai piperat, pentru că nu cunoşti obiceiurile locului sau câte şi mai câte. Am  pregătit pentru tine o listă de 5 aplicaţii, care să te ajute să călătoreşti mai uşor şi să te transforme dintr-un Au Pair evident într-un localnic sub acoperire. 

AuPairsAround app

AuPairsAround app

Trebuie să fie și alți Au Pair în această țară. Dar unde își petrec ei timpul liber?  

Atunci când bagajele de călătorie sunt strînse și îți începi viața ca Au Pair într-o altă țară, întrebarea de mai sus inevitabil apare  în mintea ta. Desigur, să găsești drumul sau să-ți faci prieteni în străinătate poate fi o provocare uneori. Cu toate că canalele social media, comunități online și Skype vă permite să păstrați legătura cu familia și prietenii de acasă, mai greu este să interacționezi cu oamenii prezenți în persoană.

Descărcați aplicația  AuPairsAround app. . Află cât e de ușor de a ajunge să cunoști alți au pair și spunele că ești în împrejurime!

WiFi Finder

WiFi Finder

Ai nevoie de internet întotdeauna... asta o ştim cu toţii. Vrem să încercăm tot felul de aplicaţii de travel, dar şi să postăm pozele preferate din vacanţă pe Facebook sau pe Instagram. Deci WiFi Finder este aplicaţia de care ai nevoie. Cu ajutorul GPS-ului, îţi vei găsi imediat cele mai apropiate puncte în care ai acces WiFi, fie că este gratuit, fie că este contra cost, în 144 de ţări.

Local Eats

Local Eats

Unde mănânci? Cea mai bună întrebare şi poate şi cea mai grea. Nu vrei să nimereşti în localurile ultra-turistice unde totul se serveşte cu cartofi prăjiţi, pentru că este mai simplu, şi unde totul costă dublu, ci vrei să mănânci unde şi localnicii mănâncă. Aplicaţia Local Eats îţi dă exact această informaţie printr-o listă de restaurante locale, independente. În plus, ai la dispoziţie şi opţiunea GPS "what's near me" pentru a descoperi cel mai apropiat restaurant.

Spotted by Locals

Spotted by Locals

Disponibilă deocamdată numai pentru Europa şi America de Nord, aplicaţia Spotted by Locals include ghiduri de călătorie şi sfaturi create de localnici. Nu-ţi face griji în legătură cu calitatea sau cu veridicitatea informaţiilor, deoarece nu orice localnic poate scrie aici, ci numai cei selecţionaţi pentru a împărăşi din secretele oraşelor pe care le locuiesc.

TripAdvisor City Guides Offline

TripAdvisor City Guides Offline

City Guides Offline ofera un volum de informatii pentru un numar foarte mare de orase, într-un pachet ce poate fi accesat fără o conexiune de date. Este suficient să intri în aplicație, să alegi unul sau mai multe orașe dintre cele 82 disponibile și să incepi descărcarea ghidului virtual. După ce termini partea de download, poți să nu mai fii stresată ca ai ajuns la Paris si pentru a gasi un restaurant cu review-uri bune si preturi mici trebuie sa cauti pe internet.

Ai încercat vreuna dintre aceste aplicaţii? 

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE NOASTRE