Iar pentru ca cetatenilor din tarile europene le pasa ce fel de persoana ingrijesc de copiii lor, familiile ocupate cauta sa recruteze moldovence, care au demonstrat dragostea si afectiunea fata de copii, si cele mai multe ori au parte de masa si cazare gratuita.

Atentie insa la standardele pe care trebuie sa le atingeti! Deoarece parintii care isi permit un babysitter dispun in cea mai mare parte de venituri mari si doresc cresterea si dezvoltarea armonioasa a copiilor lor, acestia cauta numai persoane tinere, energice, cu experienta si cunostinte medii a unei limbi straine.

Chiar daca nu ati mai fost angajata niciodata in domeniu, daca ati avut frati sau surori mai mici nu ezitati sa mentionati acest aspect - poate constitui nu doar un avantaj, ci sansa dumneavoastra de participare la programe de schimb cultural pentru tineri si sa deventi nu doar babysitter pentru un copil european, dar, practic, membru al familiei lor.

Dar jobul de babysitter in strainatate nu inseamna doar sa stati acasa si sa aveti grija de copii. De cele mai multe ori acesta implica si detinerea unui permis de conducere intrucat s-ar putea sa fie nevoie sa ii duceti si sa ii aduceti pe copii de la scoala, zone de recreere, diferite cursuri, precum si mult timp liber care il petreceti dupa bunul vostru plac.

Vestea buna este insa ca numarul de locuri de munca este prevazut sa cresca chiar si cu 20 de procente in urmatorii 5 ani. Asa ca, daca doriti o slujba din care puteti castiga bani in strainatate, cu cazare si mese  GRATUITE,  cu mult timp liber pentru calatorii si distractii, aveti virsta intre 18 - 25 ani -  completati formularul de participare: