AU PAIR in SUA

 

Cerințe către candidat:

  • Vârsta cuprinsă între 18 și 26 de ani.
  • Posedarea limbii engleze la nivel de comunicare.
  • Posedarea permisului autoși experiența de a conduce un automobil de 2 ani este obligatorie.

Condițiile programului:

  • Programul durează 12 lunicu dreptul de prelungire cu 6, 9, 12 luni.
  • Ajutorîn îngrijirea copiilorși lucru casnic ușor (legat de copii) 45 de ore pe săptămână (7-8 ore pe zi).
  • Nu mai puțin de 1,5 zile libere pe săptămână + un week-end întreg odată pe lună.
  • Concediu plătit 2 săptămâni pe parcursul anului.
  • Familia asigură gratuit alimentarea și cazarea.
  • Cursuri de limbă sau oricare alte cursuri pe care Au Pairul le alege singur, familia le achită în suma de 500 de dolari pe an.
  • Bani de buzunar de la 800 de dolari pe lună.
  • Pentru participare în program este obligatoriu ca documentele să fie perfectate de agenția Au Pair.
  • Obținerea obligatorie a vizei J1.

Cheltuielile de program  se răscumpără integral timp de 2 luni de participare la program in SUA.

După părerea noastrăcondițiile programului AU PAIR Americasunt mult mai gânditeAcest lucru este legat de faptulcă programul AU PAIR în Americaa fost implementat mult mai târziudecât AU PAIR în Europaceea ce a permis luarea în considerație a experienței bogate europeneobținut din acest programși adaptarea lui după specifica americanăCeea ce le-a reușit foarte bineȚară multe-culturală și foarte puternică din punct de vedere economic.

Aici se pune preț pe valorile de familiepractic în fiecare familie Au Pair-ulva conduce un automobilîși va face studiile într-o instituție de învățământ superior americanăcu cursuri la alegereTrebuie de menționat faptulcă această țară este unicaîn care cetățenii noștri pot participa ca  AU PAIR, unde limba maternă este – engleza.

AU PAIR Americase deosebește comparativ prin cheltuieli reduse pentru programbiletul tur-retur la avioneste inclus în costul programuluisuma banilor de buzunar vă va permite să recuperați rapid cheltuielile de programProgramul AU PAIR în Americadestinat pe un termen de până la 2 aniAcum cetățeniiMoldoveiîși pot permite cu ușurință să trăiască și să muncească în străinătateinclusiv și în America.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE NOASTRE