Peste 40 de familii din Germania sunt in cautare de Au Pair deja toaman aceasta!

 Lista familiilor din Germania care isi cauta Au Pair.

 

 

Lucru peste hotare

Programul Au Pair este pentru tinerii de la 18 pina la 29 ani care doresc să combine vacanta lor cu munca peste hotare, precum și să-și valorifice călătorie cu noi emoții.

Dacă căutați de lucru peste hotare, agenția de progam Au Pair în Moldova vă ajută cu experiența și competențele necesare pentru o noua oportunitate de carieră.

Lucru peste hotare pe contract pentru moldoveni în cadrul programului Au Pair este o posibilitate simplă și comodă de a acumula experință și de a începe o carieră de succes.

Agenție Rejans Prim, reprezentant unic al programului Au Pair în Moldova, vă ajută să găsiți oferte de munca peste hotare perfecte pentru dumneavoastră.

Esența programului Au pair?

Ve-ți trăi și călători gratuit timp de un an. Ve-ți trăi într-o familie și ve-ți avea nevoie doar să ajutați cu îngrijirea copiilor și sa faceți curat prin casă. Primiți o cameră, mîncare și bani de buzunar (300-600 de euro pe lună).

Dacă vă decideți să lucrați peste hotare și doriți să construiți o carieră, ocazia ideală este Au Pair.

Ve-ți avea oportunitare timp de un an să învățați limba, să vă obisnuiți cu noua țară. Desigur, aveti si multe posibilități de călătorie. După 1 an, puteți continua cariera cu un venit de 1.500 de euro pe lună.

Ofertele de lucru peste hotare nu vă aduc doar o nouă experiență, dar și noi prieteni din întreaga lume! Acesta va fi o seară de distracție pe străzile din Europa, America sau China. Atmosferă de neuitat și o experiențe culturală avansată. De asemenea, lucrînd peste hotare ca Au Pair ve-ți avea ocazia să vă simțiti parte a tării. Sunt diferite țări precum SUA, China sau țările europene, precum Germania, Franța, Olanda, Austria, Marea Britanie, Spania și Scandinavia.

Cum să deveniți un Au pair și să obțineți un loc de muncă peste hotare? Agenție Rejans-Prim, reprezentantul oficial al programului Au Pair în Moldova vă va ajuta cu aceasta!

Avantajele noastre:

 1. Deja 9 ani pe piață!
 2. Cu noi au plecat de 1.300 de tineri
 3. Siguranță
 4. Consultanță cu privire la toate aspectele
 5. Ajutor în obținerea unei vize pentru Au pair
 6. Sprijinul pe toată perioada de lucru în cealaltă țară.

Dacă dotiți să trăiți într-o altă țară, să călătoriți, și peste un an să lucrați în străinătate cu un salariu de 1.500 de euro, atunci programul Au Pair este pentru Dumneavoastră. Completați cererea de participare acum!

Working in Germanу

 

 

Studii in strainatete

Centrul pentru Programe Internaționale Rejansprim, este lider in Moldova ce tine de studiile in strainatate si cuprind: mai mult de 150 de școli și parteneri universitari, mai mult de doua milioane de clienti.

Studiile in strainatate, mereu s-au considerat o investitie in tine si in viitorul copiilor tai.

Pe parcursul celor 10 ani de activitate pe piata din Moldova, pe linga experienta acumulata, s-a majorat si numarul de cunoștințe și legături puternice stabilite cu școli din 20 de țări. Datorita acestui fapt, Centrul programelor internationale ofera o gamă largă de programe educaționale străine:

 1. Magistratura
 2. Bacalaureat
 3. Studii medii
 4. Cursuri de limbi straine pentru studenti
 5. Pregatire pentru examenul la limba straina

Una dintre cele mai populare programe de studiu în străinătate este Au Pair. 

Zeci de mii de oameni , au profitat de aceasta programa pentru obtinerea studiilor în străinătate și o bună cunoaștere a unei limbi străine.

Au-Pair, program internațional, operează la nivel mondial din anul 1969. Când in orașul francez Strasbourg a fost semnat uncontract internațional.

Participantii la acest program, se afla sub protecția guvernului. Studiind obtineti urmatoarele beneficii:

 1. Diploma, care vafi valabila atunci când va mutati într-o altă țară
 2. Minimum, cunoasterea unei limbi straine
 3. Dobindirea unor contacte utile, care nemijlocit va vor ajuta pe plan profesional.

Studiile peste hotare va ofera sansa de a va construi o cariera de succes.

Avantajele acestui program sunt:

 1. Continuarea programei de la 12 luni
 2. Pe linga studii, va ofera posibilitatea de a face careva lucruri acasa, plus sa va supravegheati copii timp de 30 de ore pe saptamina.
 3. Minimum o zi de odihna pe saptamina
 4. Concediu platit – 14 zile pe an
 5. Familia este aprovizionata cu cazare si produse alimentare
 6. Lunar, 350 de euro bani de buzunar.

AU PAIR in SUA

 

Cerințe către candidat:

 • Vârsta cuprinsă între 18 și 26 de ani.
 • Posedarea limbii engleze la nivel de comunicare.
 • Posedarea permisului autoși experiența de a conduce un automobil de 2 ani este obligatorie.

Condițiile programului:

 • Programul durează 12 lunicu dreptul de prelungire cu 6, 9, 12 luni.
 • Ajutorîn îngrijirea copiilorși lucru casnic ușor (legat de copii) 45 de ore pe săptămână (7-8 ore pe zi).
 • Nu mai puțin de 1,5 zile libere pe săptămână + un week-end întreg odată pe lună.
 • Concediu plătit 2 săptămâni pe parcursul anului.
 • Familia asigură gratuit alimentarea și cazarea.
 • Cursuri de limbă sau oricare alte cursuri pe care Au Pairul le alege singur, familia le achită în suma de 500 de dolari pe an.
 • Bani de buzunar de la 800 de dolari pe lună.
 • Pentru participare în program este obligatoriu ca documentele să fie perfectate de agenția Au Pair.
 • Obținerea obligatorie a vizei J1.

Cheltuielile de program  se răscumpără integral timp de 2 luni de participare la program in SUA.

După părerea noastrăcondițiile programului AU PAIR Americasunt mult mai gânditeAcest lucru este legat de faptulcă programul AU PAIR în Americaa fost implementat mult mai târziudecât AU PAIR în Europaceea ce a permis luarea în considerație a experienței bogate europeneobținut din acest programși adaptarea lui după specifica americanăCeea ce le-a reușit foarte bineȚară multe-culturală și foarte puternică din punct de vedere economic.

Aici se pune preț pe valorile de familiepractic în fiecare familie Au Pair-ulva conduce un automobilîși va face studiile într-o instituție de învățământ superior americanăcu cursuri la alegereTrebuie de menționat faptulcă această țară este unicaîn care cetățenii noștri pot participa ca  AU PAIR, unde limba maternă este – engleza.

AU PAIR Americase deosebește comparativ prin cheltuieli reduse pentru programbiletul tur-retur la avioneste inclus în costul programuluisuma banilor de buzunar vă va permite să recuperați rapid cheltuielile de programProgramul AU PAIR în Americadestinat pe un termen de până la 2 aniAcum cetățeniiMoldoveiîși pot permite cu ușurință să trăiască și să muncească în străinătateinclusiv și în America.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE NOASTRE