DESPRE NOI

 

Din 2006- agenția Rejans Prim este reprezentantul oficial al programului de schimb cultural pentru tineri AU PAIR.

Compania noastră oferă tot complexul de servicii pentru înregistrarea și participarea în program.

Vă ajutăm să pregătiți documentele necesare pentru înregistrare, oferim suport în depunerea documentelor pentru obținerea vizei,  oferim training-uri specializate, vă supravizăm pe parcursul întregului program, oferim suport în soluționarea oricăror probleme apărute și suntem garantul unui program de succes pentru Dvs.

Agenția noastră oferă programul AU PAIR în 14 țări ale lumii- Statele Unite ale Americii, Germania, Franța, Marea Britanie, Olanda, Belgia, Spania, Austria, Elveția, Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda și China.

În calitate de membru al organizațiilor internaționale IAPA și WYSE Travel Confederation,  suntem acreditați în prestarea serviciilor la nivel internațional și colaboram numai cu reprezentanți oficiali ai programului AU PAIR în țările sus menționate. Fapt ce garantează participanților securitatea și exclude riscul de a deveni victime ale exploatării și traficului de ființe umane;

experiența de peste un deceniu ne permite să împărtășim cu participanții toate subtilitățile și nuanțele programului, ajutîndu-i ca cu cheltuieli minime să vadă lumea cu ochii proprii, să învețe o limbă străină în mediul de vorbire, să-și facă noi prieteni și să obțină o mulțime de impresii pozitive pentru întreaga viață!

Peste o mie cincisute de tineri deja au profitat de serviciile agenției noastre și au devenit participanți ai programului AU PAIR.

Recenziile clienților noștri le puteți citi aici.

O informație detaliată despre serviciile oferite de noi le găsiți aici.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE NOASTRE