DIANA R, 19 ANI, GERMANIA, WACHENROTH

DIANA R, 19 ANI, GERMANIA, WACHENROTH

 1. Buna la toți !

  E un an nou, și nu ma gândeam ca o să-l încep undeva in alta parte. Noi nu am avut foarte multe sărbători, însă au fost destul de memorabile.
   
  Anul acesta Crăciunul a fost deosebit și desigur ca moșul nu a uitat de mine, toată familia și-a făcut cadouri, ca in poveste a fost, m-am simțit ca într-un film. 
   
    
   
  Familia a fost foarte generoasa cu mine și nu doar ei, cei cu care locuiesc, dar și rudele (sora, mama lui sau bunica Antoniei).  Host father a pus poza noastră, a tuturor copiilor, care am făcut-o după ce am despachetat cadourile, pe ecranul principal și mereu când văd telefonul îmi aduc aminte de Crăciun.
   
    
   
   
  După Crăciun a urmat Anul Nou, care a fost unul foarte simplu și drăguț , am mers la restaurant și am revenit acasă aproape de ora 00:00 și am dat artificii. 
   
   
     
   
   
  Vacanța a luat sfârșit , copii au început școala , totul merge bine.
   
  Câteva zile la rând eu și Antonie l-am ajutat pe tatăl ei, in compania pe care o detine,  pentru ca era foarte mult de lucru , el a spus ca ne achita atât fiicei lui cât și mie și l-a sfârșit așa a și făcut , doar ca eu nu am luat banii, i-am spus ca "voi ați făcut mai multe pentru mine".
   
   
   
  La sfârsitul lunii Ianuarie am câteva lecții la școala de cursuri, iar pe 24 Februarie o sa am examenul. O sa revin cu detalii mai târziu.
   
  La începutul lunii Februarie mergem toată familia la munte, eu o sa stau doar 3 din 6 zile, pentru ca nu am avut vacanța de sărbători și luna aceasta am decis sa merg la prieteni in Frankfurt. Și iarăși cu poze și detalii însă revin atunci .
   
   
  Totul este mai mult decât bine și frumos !!! 

  Perioada de adaptare a rămas in anul 2017. Exista mai multe planuri dar nu le spun acum pentru ca ar putea sa nu se îndeplinească  :D așa ca eu va țin la curent cu toate. O sa atașez ceva poze mai jos. O zi cât mai frumoasa va urez. 

   
   
  Dacă ai între 18 - 28 ani poți începe povestea ta de Au Pair Chiar acum. Doar fă primul pas, completează formularul de participare și începe să îți faci bagajele !
   
   
   
   

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE NOASTRE