NADINE V. 23 ANI, GERMANIA, TRIER

NADINE V. 23 ANI, GERMANIA, TRIER

 1. Salutare!

  Au trecut deja două săptămâni de când sunt în Germania în calitate de Au Pair. Prima săptămână a fost cea mai „înteresantă”, a fost o perioadă greluță, și anume din punct de vedere psihologic. Totul nou, cumva straniu, dat fiind faptul că e o țară, cultură și comunitate străină pentru mine. Dar acum, măcar că au trecut doar două săptămîni, pot să spun la sigur că, pe zi ce trece mă simt tot mai „cum acasă”, încrezută în ceea ce fac și unde merg.

  P. Ma 81 14.03.19 site

  Sunt foarte bucuroasă de familia-gazdă. Sunt niște oameni buni, veseli, atenți, înțelegători, cu mare drag săritori la nevoie. Copiii la fel sunt super, am găsit cu ei limbă comună chiar de la început. Mă simt foarte bine în familie. Sunt mulțumită!

  Condițiile în care locuiesc sunt superbe, am tot ceea de ce am nevoie.
  Muncesc conform graficului care mi se trimite în fiecare săptămână pe poșta electronică, el este pentru orientare.

  Sarcinile mele sunt: să stau cu copiii, să mă joc cu ei, pregătesc masa pentru copiii, îi aduc de la grădiniță (doar câteva ori pe săptămână), fac ordine după ei. Mai pe scurt, practic tot ce ține de copii, nimic în plus.

  P. Ma 33 05.03.19 site

  Pe data de 12 martie a fost ziua mea, familia-gazdă mi-a organizat o surpriză foarte plăcută. Mi-au cântat un cântec de felicitare, au copt o tortă delicioasă, frumos au amenajat camera, am primit cadouri foarte plăcute!

  P. Ma 67 12.03.19 site

  Totul este minunat!

  Vă mulțumesc pentru această posibilitate!

  Cu drag, 
  Nadina Vădănescu :)

   

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE NOASTRE