Serviciile noastre

 

10 motive pentru a folosi serviciile noastre:

În calitate de reprezentant oficial al programului AU PAIR, noi lucrăm ca Dvs. să ajungeți în țara dorită, să fiți siguri în faptul că ”mîine” nu veți ajunge în stradă, că nu va fi necesar ca Dvs. să căutați o nouă familie de sinestătător, sau mai rău, să deveniți victimă a exploatării și traficului de ființe umane.

Dacă încă vă mai gîndiți să folosiți sau nu serviciile agenției noastre AU PAIR, aici sunt 10 motive care vorbesc despre beneficiile pe care le obțineți:

  1. Agenția noastră garantează SECURITATE tuturor participanților la program. Fapt ce confirmă că este absolut exclus să deveniți victimă a traficului;
  2. Plasăm participanții doar în familii selectate cu atenție și precauție prin intermediul agențiilor acreditate. Pentru Dvs. aceasta confirmă , că familia a fost verificată de organele competente, este financiar stabilă, sănătoasă fizic și psihic, are posibilitatea de a vă întreține, să vă ofere o cameră confortabilă aparte, să vă achite asigurarea medicală și cel mai important- este informată despre condițiile programului, și despre ceia că Dvs trebuie să fiți tratați ca un membru al familiei, nu ca un angajat.
  3. Vă ajutăm în perfectarea documentelor necesare. Ceia ce vă economisește timpul, banii și nervii în procesul complicat și voluminos de înregistrare la program.
  4. Garantăm obținerea vizei în 99,9%., deoarece Ambasada, în deciziade a vă elibera viza, ia în considerare faptul că agenția noastră este singurul reprezentant AU Pair în Republica Moldova, este acreditată de către organizațiile internaționale și înregistrată la ambasadele țărilor gazdă, fapt ce sporește securitatea și asigură controlul asupra programului pe tot parcursul participării Dvs în el.
  5. Vă punem la dipoziție 5 traininguri de pregătire specială privind programul, care vă facilitează în o mai bună integrare în familie-țară-cultură, va ajuta în evitarea greșelilor obișnuite și învață un comportament corect pentru a stabili ușor și rapid niște relații bune cu familia gazdă și copii, și să trăiți un an cu adevărat frumos.
  6. Controlul familiei gazdă pe tot parcursul șederii Dvs.în program. Însemnînd că fraudele sau abuzul, precum și conduita necorespunzătoare din partea familiei gazdă este exclusă!
  7. Vă susținem pe parcursul programului. Acest lucru înseamnă că, în orice moment, aveți o persoană care vă ajută cu un sfat, vă oferă informații și consiliere cu privire la orice subiect, în mod direct și promt. În plus, vă oferă contactele altor Au Pair care trăiesc în apropiere.
  8. Vă ajutăm în cazul dezacordurilor cu familia gazda. Planificînd să petreceți un an în familia gazdă, vă reamintim că plecați într-o țară cu oameni de altă mentalitate, cu alt stil de viață și de gîndire. Prin urmare, în special în primele zile, în perioada de adaptare și a șocului cultural, este necesar de a fi pregătit pentru posibilile contraverse și neînțelegeri. Familia se obișnuiește cu Dvs, iar Dvs la rîndul vostru vă adaptați la o viață nouă în famile, la obiceiurile și regulile lor. De obicei, după primele 1-2 luni, totul vine la normalitate și Au Pair-ul este complet integrat în familie.  Nu este exclus că dificultățile sunt de netrecut, și o conviețuire sub un acoperiș timp de un an de zile ar fi sub semnul întrebării. În astfel de cazuri, este important să aveți la cine apela. Vă vom ajuta în rezolvarea conflictelor, și dacă v-a fi necesar, schimbați familia.
  9. Schimbarea urgentă a familiei în cazul unor probleme serioase. Nu veți rămăne siguri în fața problemelor și veți exclude riscul de a rămîne în stradă sau a fi deportați. Noi vă vom găsi o nouă familie în termen de 3-14 zile.
  10. Avem o experiență enormă, acumulată timp de 10 ani de muncă în programul Au Pair, și cunoaștem toate nuanțele și subtilitățile care vă vor ajuta să evitați probleme și capcane inutile.

Cu sprijinul agenției noastre, programul Dvs. de schimb cultural garantat se va realiza cu brio!

 

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE NOASTRE