Lucru peste hotare

Programul Au Pair este pentru tinerii de la 18 pina la 29 ani care doresc să combine vacanta lor cu munca peste hotare, precum și să-și valorifice călătorie cu noi emoții.

Dacă căutați de lucru peste hotare, agenția de progam Au Pair în Moldova vă ajută cu experiența și competențele necesare pentru o noua oportunitate de carieră.

Lucru peste hotare pe contract pentru moldoveni în cadrul programului Au Pair este o posibilitate simplă și comodă de a acumula experință și de a începe o carieră de succes.

Agenție Rejans Prim, reprezentant unic al programului Au Pair în Moldova, vă ajută să găsiți oferte de munca peste hotare perfecte pentru dumneavoastră.

Esența programului Au pair?

Ve-ți trăi și călători gratuit timp de un an. Ve-ți trăi într-o familie și ve-ți avea nevoie doar să ajutați cu îngrijirea copiilor și sa faceți curat prin casă. Primiți o cameră, mîncare și bani de buzunar (300-600 de euro pe lună).

Dacă vă decideți să lucrați peste hotare și doriți să construiți o carieră, ocazia ideală este Au Pair.

Ve-ți avea oportunitare timp de un an să învățați limba, să vă obisnuiți cu noua țară. Desigur, aveti si multe posibilități de călătorie. După 1 an, puteți continua cariera cu un venit de 1.500 de euro pe lună.

Ofertele de lucru peste hotare nu vă aduc doar o nouă experiență, dar și noi prieteni din întreaga lume! Acesta va fi o seară de distracție pe străzile din Europa, America sau China. Atmosferă de neuitat și o experiențe culturală avansată. De asemenea, lucrînd peste hotare ca Au Pair ve-ți avea ocazia să vă simțiti parte a tării. Sunt diferite țări precum SUA, China sau țările europene, precum Germania, Franța, Olanda, Austria, Marea Britanie, Spania și Scandinavia.

Cum să deveniți un Au pair și să obțineți un loc de muncă peste hotare? Agenție Rejans-Prim, reprezentantul oficial al programului Au Pair în Moldova vă va ajuta cu aceasta!

Avantajele noastre:

  1. Deja 9 ani pe piață!
  2. Cu noi au plecat de 1.300 de tineri
  3. Siguranță
  4. Consultanță cu privire la toate aspectele
  5. Ajutor în obținerea unei vize pentru Au pair
  6. Sprijinul pe toată perioada de lucru în cealaltă țară.

Dacă dotiți să trăiți într-o altă țară, să călătoriți, și peste un an să lucrați în străinătate cu un salariu de 1.500 de euro, atunci programul Au Pair este pentru Dumneavoastră. Completați cererea de participare acum!

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE NOASTRE