Cum să faci alegerea corectă?

La ce trebuie să atrageți atenția atunci când vreți să participați la programul Au Pair?

În primul rând, este necesar să stabiliți scopul participării, cât de mare este dorința dvs. de a pleca și cât de mult aveți nevoie de ea. Odată ce ajungeți într-un mediu complet diferit, vă confruntați cu o diferență majoră. Trebuie să fiți gata să vă adaptați la o mentalitate diferită, la un mod diferit de viață, la o altă cultură, la diferite produse alimentare, la faptul că în apropiere nu vor mai fi rude și prieteni.

Din acest motiv, mai întâi de toate, trebuie să decideți dacă trebuie să mergeți și, dacă da, ce scop ați stabilit pentru dvs. pe toată perioada programului ba chiar și mai important să înțelegeți ce intenționați să faceți după acest an. În cele din urmă, dacă nu faceți nimic și nu vă dezvoltați, pierdeți timpul în zădar și te întorci cu nimic. Mulți tineri după program rămân la studii, în Germania și Franța studiile superioare sunt gratuite, alții își pot găsi un job. 

 post articol 

În alegerea țării - ar trebui să țineți cont de capacitățile dvs. de limbă, de competențele profesionale, de climă și, dacă doriți să rămâneți în viitor în țara aleasă.

Prin înregistrarea la programul Au Pair www.joboffers.md puteți găsi cu ușurință o familie potrivită și puteți începe să comunicați cu ea.

De îndată ce ați găsit o familie gata să vă cunoască mai aproape și să discutați, trebuie să determinați dacă vă convine. Chiar și cele mai mici detalii la prima vedere ar trebui luate în considerare. Începeți-vă conversația învățând cât de mult puteți despre copii - cu ei veți petrece cel mai mult timp - iar pentru părinți este foarte important ca copiii lor să fie supravegheați de o persoană care este iubitoare și grijulie. Întrebați ce fac copiii în timpul liber, unde merg la ore, ce le place să mănânce și ce jocuri joacă. Desigur, mult depinde și de vârsta copiilor.

 La fel, vă puteți interesa ce mănâncă familia, care vor fi responsabilitățile voastre. Ce fel de cameră aveți, există acces la internet sau există ceva de care aveți nevoie sau este foarte important pentru dvs. De asemenea, întrebați cât timp trebuie să petreceți cu copiii și când aveți zile libere.

 Cantitatea întrebărilor și a răspunsurilor primite poate afecta în mod semnificativ calitatea vieții. Amintiți-vă că nu veți petrece doar o săptămână în program, ci un an, deci,  trebuie să aveți grijă de confortul dvs. din timp.

 

Începe o nouă călătorie, o  nouă experiență, îndrăznește ACUM!

Înscriete la o consultație aici www.joboffers.md

 

 

Încă te întrebi de ce ar trebui să devii au pair?

Potrivit unui studiu recent, există o diferență majoră între persoanele care se mută în străinătate și cele care preferă să nu își schimbe locul de trai.

- Studiul a constatat că oamenii care se mută într-o țară nouă tind să se simtă mai bine față de cei care nu se hotărăsc la acest pas.

- A trăi într-o altă țară le permite tinerilor să cunoască culturi noi - prin urmare, ei au tendința să reflecteze asupra propriilor valori și a trecutului cultural.

- De asemenea studiul a arătat, că mutarea în străinătate poate duce la o satisfacție sporită a vieții și la reducerea stresului.

Persoanele care trăiesc în străinătate beneficiază de mai multe beneficii incredibile, inclusiv posibilitatea de a călători în locuri noi, de a întâlni oameni noi și de a încerca lucruri noi. Dar, poate cel mai mare beneficiu al tuturor este noul sentiment de sine pe care îl puteți descoperi de-a lungul programului.

swfds

În continuare îți prezentăm cinci motive pentru care programul Au Pair ți se potrivește în totalitate:

 

1. Vei obține o imagine realistă despre viața altei țări

Tot timpul petrecut în străinătate oferă o oportunitate de a învăța despre o altă cultură și de a te adapta la un nou stil de viață. Devenind Au Pair locuiești în familia gazdă și ești primit ca un membru al familie, în modul dat vei putea mai ușor să te integrezi într-o societate nouă.

 

2. Abilitățile tale lingvistice vor crește rapid
Nu există o modalitate mai bună de a învăța o limbă străină decât de a vorbi cu vorbitori nativi. Ca un au pair, vei avea ocazia să faci acest lucru în fiecare zi - începând cu micul dejun de dimineața și continuând până seara târziu. Plus la asta vei avea posibilitatea de a frecventa cursuri gratuite care sunt achitate de familia primitoare.

3. Vei câștiga abilități profesionale
Faptul că nu vrei să fii au pair în continuare nu înseamnă că timpul petrecut în familie nu te poate ajuta să-ți atingi obiectivele tale de carieră. De fapt, a fi un au pair te poate ajuta să capeți mai multe capacități solicitante pentru potențialii angajatori, inclusiv abilitățile de comunicare, de rezolvarea problemelor într-un timp foarte scurt și de a căpăta abilități de gestionare a timpului.

maxresdefault 1

 

4. Vei căpăta și abilități părintești

Indiferent dacă te-ai gândit să devii părinte sau încă nu, nu există o modalitate mai bună de a înțelege ce înseamnă să fii părinte decât a fi un au pair.

5. Vei economisi bani

Imaginează-ți că te poți bucura de o altă țară, de a te bucura de o cameră gratuită și de mesele gratuite - toate fără a cheltui nici un ban. Multe familii gazdă își iau au pair-urii în vacanță cu ei! Vacanță gratuită? Ce poate fi mai fain?!)

 

Deci, ce mai aștepți? Îndrăznește acum și alege țara dorită.

Înregistrează-te aici: www.joboffers.md

 

 

 

 

Lista de dorinte pentru 2018

Incepem fiecare an cu sperante, dorinte si obiective. Cu hotararea de a renunta in sfarsit la obiceiuri mai putin benefice sau de a incepe obiceiuri sanatoase.

De multe dintre aceste dorinte sau obiective uitam foarte repede, prinsi in vartejul treburilor si stresului de fiecare zi. Este mai simplu insa si mai recomandat sa ne indeplinim lista de dorinte pentru noul an.  Incercam sa le formulam cat mai specific si detaliat, apoi le afisam undeva la vedere, pentru a ne aminti sa le facem loc cat mai des in programul nostru de zi cu zi. 

 

 

 

Voi ce veti scrie pe lista de dorinte? Asteptam cu drag comentariile voastre, pentru a ne inspira din obiectivele si dorintele voastre :)

 

----------------------------------------------------------------------

Daca cea mai mare parte din lista dorintele tale este ocupat de calatorii, studii, job cu salariu bun, atunci apasa butonul de mai jos si completeaza formularul de participare la Programul de schimb cultural pentru tineri.

 

Dupa BAC, ce fac ?

 

 

Tot mai multi absolvenții de liceu aleg in locul unei facultati  - programe de schimb cultural.

 

 

Pentru majoritatea dintre noi, cei mai frumoşi ani din viaţă au fost cei din liceu. Prietenii noi, chiulitul în gaşcă şi multe altele… Dar in jumatatea a doua a clasei a 12-a, liceenii trebuie sa decida ce fac mai departe.

Unii, aleg sa intri la facultate in data dupa liceu – ajungind la 30-40 ani cu senzatia ca nu sunt la locul lor, ca viata decurge altfel decit ar fi trebuit sa fie, sau chiar ca viata trece pe linga ei.

Altii – sparg stereotipurile si aleg, sa petreaca 1 – 2 ani in cautare de sine, sa calatoreasca in cele mai nemaipomenite locuri, sa isi faca prieteni noi, sa se distreze la maxim si sa cistige bani.

   

Specialiştii recomanda: alegerea facultăţii trebuie făcută în urma unui proces de autocunoastere.

Cu acest scop, multi elevi ai claselor 11-a, 12-a aplica la Programul International de Schimb Cultural pentru tineri, Au Pair . 

Este unicul program de acest tip din Moldova, care permite aflarea tinerilor de 18 – 28 ani in Germania, UK, Spania, Olanda, Elvetia, China s.a. absolut legal si sigur, timp de 1-2 ani, cu cheltuieli minime (costul programului incepe de la 34 Eur) + CAZARE GRATUITA + Bani de buzunar.

 In acest timp aplicantii reusesc sa invete limba, sa-si descopere potentialul, sa traiasca o viata independenta si libera - ceea ce le ajuta sa inteleaga (cu inima) ce vor intr-adevar sa faca pe viitor.

De ce sa aplici la program ? 

  1. Cel mai sigur program international de schimb cultural (peste 11 ani pe piata, peste 5000 aplicanti) 
  2. Esti asigurat medical 
  3. Cursuri de limba = gratuit 
  4. Odaie personala + Mincare = gratuit 
  5. Salariu lunar stabil

Pentru ca abia acolo, departe de casa si de parinti, singur in fata provocarilor,  începe adevărata ta dezvoltare personală!!!

 

P.S. La program pot aplica si cei care nu au luat BAC-ul.

Afla detalii despre pogramul Au Pair si completeaza formularul de participare aici: www.joboffers.md  

 

 

Video, Ana, 26 ani, Au Pair SUA

 

De cînd a completat formularul de participare pînă a aterizat pe tarîmul Americii au trecut exact 2 luni...
Vezi în video-ul de mai jos ce a determinat-o pe Ana să participe la Programul de schimb cultural AU PAIR, cum au reacționat părinții și care a fost momentul în care s-a decis să mai rămîna în SUA încă un an ca AU PAIR.

 

 


Vreai să trăiești propria experiență în țara viselor tale ? Ești dornic de noi orizonturi, noi oameni interesanți în viață ? Vreai să devii liber, independent și cu un salariu lunar decent ? Aplica la Program și începe să îți faci bagajele. 

 

 

 

 

 

15-03-2019
Cum să faci alegerea corectă?
Cum să faci alegerea corectă?

La ce trebuie să atrageți atenția atunci când vreți să participați la programul Au Pair? În primul rând, este necesar să stabiliți scopul participării, cât de mare este dorința dvs. de...

Read more
06-03-2019
Încă te întrebi de ce ar trebui să devii au pair?
Încă te întrebi de ce ar trebui să devii au pair?

Potrivit unui studiu recent, există o diferență majoră între persoanele care se mută în străinătate și cele care preferă să nu își schimbe locul de trai. - Studiul a constatat...

Read more
07-03-2018
Dupa BAC, ce fac ?
Dupa BAC, ce fac ?

    Tot mai multi absolvenții de liceu aleg in locul unei facultati  - programe de schimb cultural.     Pentru majoritatea dintre noi, cei mai frumoşi ani din viaţă au fost cei din liceu....

Read more
06-02-2018
Lista de dorinte pentru 2018
Lista de dorinte pentru 2018

Incepem fiecare an cu sperante, dorinte si obiective. Cu hotararea de a renunta in sfarsit la obiceiuri mai putin benefice sau de a incepe obiceiuri sanatoase. De multe dintre aceste dorinte...

Read more
31-01-2018
Video, Ana, 26 ani, Au Pair SUA
Video, Ana, 26 ani, Au Pair SUA

  De cînd a completat formularul de participare pînă a aterizat pe tarîmul Americii au trecut exact 2 luni...Vezi în video-ul de mai jos ce a determinat-o pe Ana să participe...

Read more
10-01-2018
Video, Maria - Au Pair, Spania
Video, Maria - Au Pair, Spania

      Vă prezentăm frumoasa istorie trăită de Maria Brasoveanu, participant la Programul Au Pair în Spania.Vezi cum după studiile din Romania și job în Parlamentul Republicii Moldova, Maria a decis să-și schimbe...

Read more
29-11-2017
Cum și de ce pleacă tinerii în străinătate ?
Cum și de ce pleacă tinerii în străinătate ?

    În ultimii ani, probabil că fiecare tînăr din Moldova s-a gândit la posibilitatea de a pleca la muncă în Europa. Motivele pentru care oricine este dispus să plece sunt lipsa...

Read more
14-11-2017
Europenii vor babysitteri din Moldova
Europenii vor babysitteri din Moldova

    Traim in secolul vitezei, al grabei si al parintilor mult prea ocupati pentru copiii lor. Acest lucru determina cresterea considerabila a numarilor de locuri de munca pentru babysitteri sau, cum...

Read more
14-11-2017
BLACK FRIDAY -50% Reducere Cost Program
BLACK FRIDAY -50% Reducere Cost Program

     Fenomenul Black Friday, sau i se mai spune Vinerea Neagră a Prețurilor, sau Vinerea Reducerilor, a ajuns în Republica Molodova de câțiva ani şi a devenit rapid extrem de popular...

Read more
19-09-2017
4 Motive să-ți continui studiile peste hotare
4 Motive să-ți continui studiile peste hotare

           Tot mai des, in ultimii ani, tinerii din Republica Moldova aleg să iși continuie studiile peste hotarele țării. Nu îi oprește nici distanța, nici schimbarea modului...

Read more

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE NOASTRE