Dupa BAC, ce fac ?

 

 

Tot mai multi absolvenții de liceu aleg in locul unei facultati  - programe de schimb cultural.

 

 

Pentru majoritatea dintre noi, cei mai frumoşi ani din viaţă au fost cei din liceu. Prietenii noi, chiulitul în gaşcă şi multe altele… Dar in jumatatea a doua a clasei a 12-a, liceenii trebuie sa decida ce fac mai departe.

Unii, aleg sa intri la facultate in data dupa liceu – ajungind la 30-40 ani cu senzatia ca nu sunt la locul lor, ca viata decurge altfel decit ar fi trebuit sa fie, sau chiar ca viata trece pe linga ei.

Altii – sparg stereotipurile si aleg, sa petreaca 1 – 2 ani in cautare de sine, sa calatoreasca in cele mai nemaipomenite locuri, sa isi faca prieteni noi, sa se distreze la maxim si sa cistige bani.

   

Specialiştii recomanda: alegerea facultăţii trebuie făcută în urma unui proces de autocunoastere.

Cu acest scop, multi elevi ai claselor 11-a, 12-a aplica la Programul International de Schimb Cultural pentru tineri, Au Pair . 

Este unicul program de acest tip din Moldova, care permite aflarea tinerilor de 18 – 28 ani in Germania, UK, Spania, Olanda, Elvetia, China s.a. absolut legal si sigur, timp de 1-2 ani, cu cheltuieli minime (costul programului incepe de la 34 Eur) + CAZARE GRATUITA + Bani de buzunar.

 In acest timp aplicantii reusesc sa invete limba, sa-si descopere potentialul, sa traiasca o viata independenta si libera - ceea ce le ajuta sa inteleaga (cu inima) ce vor intr-adevar sa faca pe viitor.

De ce sa aplici la program ? 

  1. Cel mai sigur program international de schimb cultural (peste 11 ani pe piata, peste 5000 aplicanti) 
  2. Esti asigurat medical 
  3. Cursuri de limba = gratuit 
  4. Odaie personala + Mincare = gratuit 
  5. Salariu lunar stabil

Pentru ca abia acolo, departe de casa si de parinti, singur in fata provocarilor,  începe adevărata ta dezvoltare personală!!!

 

P.S. La program pot aplica si cei care nu au luat BAC-ul.

Afla detalii despre pogramul Au Pair si completeaza formularul de participare aici: www.joboffers.md  

 

 

Lista de dorinte pentru 2018

Incepem fiecare an cu sperante, dorinte si obiective. Cu hotararea de a renunta in sfarsit la obiceiuri mai putin benefice sau de a incepe obiceiuri sanatoase.

De multe dintre aceste dorinte sau obiective uitam foarte repede, prinsi in vartejul treburilor si stresului de fiecare zi. Este mai simplu insa si mai recomandat sa ne indeplinim lista de dorinte pentru noul an.  Incercam sa le formulam cat mai specific si detaliat, apoi le afisam undeva la vedere, pentru a ne aminti sa le facem loc cat mai des in programul nostru de zi cu zi. 

 

 

 

Voi ce veti scrie pe lista de dorinte? Asteptam cu drag comentariile voastre, pentru a ne inspira din obiectivele si dorintele voastre :)

 

----------------------------------------------------------------------

Daca cea mai mare parte din lista dorintele tale este ocupat de calatorii, studii, job cu salariu bun, atunci apasa butonul de mai jos si completeaza formularul de participare la Programul de schimb cultural pentru tineri.

 

Video, Maria - Au Pair, Spania

 

 

 

Vă prezentăm frumoasa istorie trăită de Maria Brasoveanu, participant la Programul Au Pair în Spania.

Vezi cum după studiile din Romania și job în Parlamentul Republicii Moldova, Maria a decis să-și schimbe radical viața și nu a regretat nici o secundă. 

 

 

 ----------------------------------------------------------------------------------------------- 

Esti dornic de calatorii si aventuri ? Visezi la un viitor de succes intr-o tara Europeana ? Te facsineaza cultura si viata spaniola ?

Aplica la program , ce mai astepti ?

 

 

 

 

 

Video, Ana, 26 ani, Au Pair SUA

 

De cînd a completat formularul de participare pînă a aterizat pe tarîmul Americii au trecut exact 2 luni...
Vezi în video-ul de mai jos ce a determinat-o pe Ana să participe la Programul de schimb cultural AU PAIR, cum au reacționat părinții și care a fost momentul în care s-a decis să mai rămîna în SUA încă un an ca AU PAIR.

 

 


Vreai să trăiești propria experiență în țara viselor tale ? Ești dornic de noi orizonturi, noi oameni interesanți în viață ? Vreai să devii liber, independent și cu un salariu lunar decent ? Aplica la Program și începe să îți faci bagajele. 

 

 

 

 

 

Cum și de ce pleacă tinerii în străinătate ?

 

 

În ultimii ani, probabil că fiecare tînăr din Moldova s-a gândit la posibilitatea de a pleca la muncă în Europa. Motivele pentru care oricine este dispus să plece sunt lipsa banilor și posibilitatilor de atingerea scopurilor.

Important este ca fiecare dintre noi să conștientizeze faptul că, decizia de a pleca, trebuie sa fie cântarita foarte bine, dar și de selectat minuțios compania care vă oferă acest job.

În ultimii 11 ani, mii de tinerii din Moldova ajung în Germania, UK, Franța, Olanda s.a, la muncă legală, sau studii gratuite prin intermediul Programului internațional de schimb cultural “Au Pair”.

Tinerii aplică la program indiferent de studii, virsta și de venituri, asa cum costul programului incepe de la 34 Eur și oferă Cazare Gratuită + bani de buzunar, călătoresc mult și își fac prieteni noi în toată lumea.

Programul este atît de raspîndit in rîndul tinerilor deoarece a devenit puntea de trecere de la sărăcie și disperare spre realizarea celor mai marețe vise.

Așa cum multe taxe consulare cresc și costul de plasare în majoritatea țărilor se majoreaza – Programul Au Pair anuntă majorarea prețului incepînd cu luna Ianuarie 2018.
 
Dacă ai între 18 – 28 ani, ai la dispoziție cel putin o luna sa aplici la program cu prețul vechi. Reușește să faci primul pas, completează formularul
www.joboffers.md și pregătește-te de un viitor așa cum ți-l dorești în țara care dorești. 

 

 

____________________________________________________________________________________________

 

 

 

07-03-2018
Dupa BAC, ce fac ?
Dupa BAC, ce fac ?

    Tot mai multi absolvenții de liceu aleg in locul unei facultati  - programe de schimb cultural.     Pentru majoritatea dintre noi, cei mai frumoşi ani din viaţă au fost cei din liceu....

Read more
06-02-2018
Lista de dorinte pentru 2018
Lista de dorinte pentru 2018

Incepem fiecare an cu sperante, dorinte si obiective. Cu hotararea de a renunta in sfarsit la obiceiuri mai putin benefice sau de a incepe obiceiuri sanatoase. De multe dintre aceste dorinte...

Read more
31-01-2018
Video, Ana, 26 ani, Au Pair SUA
Video, Ana, 26 ani, Au Pair SUA

  De cînd a completat formularul de participare pînă a aterizat pe tarîmul Americii au trecut exact 2 luni...Vezi în video-ul de mai jos ce a determinat-o pe Ana să participe...

Read more
10-01-2018
Video, Maria - Au Pair, Spania
Video, Maria - Au Pair, Spania

      Vă prezentăm frumoasa istorie trăită de Maria Brasoveanu, participant la Programul Au Pair în Spania.Vezi cum după studiile din Romania și job în Parlamentul Republicii Moldova, Maria a decis să-și schimbe...

Read more
29-11-2017
Cum și de ce pleacă tinerii în străinătate ?
Cum și de ce pleacă tinerii în străinătate ?

    În ultimii ani, probabil că fiecare tînăr din Moldova s-a gândit la posibilitatea de a pleca la muncă în Europa. Motivele pentru care oricine este dispus să plece sunt lipsa...

Read more
14-11-2017
Europenii vor babysitteri din Moldova
Europenii vor babysitteri din Moldova

    Traim in secolul vitezei, al grabei si al parintilor mult prea ocupati pentru copiii lor. Acest lucru determina cresterea considerabila a numarilor de locuri de munca pentru babysitteri sau, cum...

Read more
14-11-2017
BLACK FRIDAY -50% Reducere Cost Program
BLACK FRIDAY -50% Reducere Cost Program

     Fenomenul Black Friday, sau i se mai spune Vinerea Neagră a Prețurilor, sau Vinerea Reducerilor, a ajuns în Republica Molodova de câțiva ani şi a devenit rapid extrem de popular...

Read more
19-09-2017
4 Motive să-ți continui studiile peste hotare
4 Motive să-ți continui studiile peste hotare

           Tot mai des, in ultimii ani, tinerii din Republica Moldova aleg să iși continuie studiile peste hotarele țării. Nu îi oprește nici distanța, nici schimbarea modului...

Read more
20-07-2017
Nou pe site in luna Iulie
Nou pe site in luna Iulie

Fii mereu pe undă și află noutățile de pe site-ul nostru.  Dacă dorești să vezi cum arată profilurile familiilor care caută Au Pairi din Europa, China și SUA, apelează consultanții noștri....

Read more
23-06-2017
Nou pe site in luna Iunie
Nou pe site in luna Iunie

Fii la curent cu toate noutățile pe site:   Click aici pentru a citi cele mai interesante curiozități despre Franța.  Citește cele mai recente testimoniale de la Au Pair-ii noștri în rubrica ”Recenzii”....

Read more

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE NOASTRE