Ecaterina V. 26 ani, Germania, Darmstadt

Ecaterina V. 26 ani, Germania, Darmstadt

 1.  

  Buna ziua,

   
  Intr-adevar a fost o experienta frumoasa si am invatat multe lucruri utile si am intilnit oameni interesanti. Nu ne schimbam printre straini doar acumulam noi cunostinte si experiente.
   
  Da, eu consider ca programul Au pair e o lectie de viata si intelegi ce iti doresti sa fii intr-o tara straina sau sa fii in tara natala, inveti sa faci fata unor provocari, sa ai responsabiliti si fii organizat si constient ce se intimpla in jur, stiind ca nimeni aici nu te va ghida sau ajuta pentru ca esti singur, asta te ajuta foarte mult sa iti cunosti potentialul si sa te cunosti pe tine insuti. Cred ca persoanele care sunt gata pentru noi provocari, sunt ambitiosi si dornici sa asimileze o noua cultura atunci merita sa participe in acest program. 
   
  Eu deja am alt contract cu acesta familie si voi mai ramine un timp la ei, in acelasi timp sunt inscrisa la o scoala pentru a studia limba germana intensiv. Cind voi reveni in moldova neaparat voi trece pe la oficiu. Pina atunci numai bine si va urez mult succes in continuare.
   
  Va multumesc pentru ajutorul acordat.
   
   
  POTI FI SI TU IN GERMANIA, Doar fa Primul Pas, Clic pe butonul de mai jos si Completeaza Ancheta
   ПОДПИШИТЕСЬ НА НАШИ НОВОСТИ