Lucia G., 26 ani, Au Pair Germania, Bedburg

Lucia G., 26 ani, Au Pair Germania, Bedburg

 1. Lucia gori germaniaSalutare!

   Multumesc de grija,ma bucur de fiecare clipa de la inceput.

  Zborul a fost frumos, obositor ca toate calatoriile,cand am avut escala in Munchen, am scris mesaj Familiei, ei imediat mi-au raspuns.M-au intilnit foarte dragut,baietelul mi-a daruit flori(o sa vedeti in poze),fetita a desenat un colaj de bun venit.Am ajuns acasa m-am acomodat apoi m-am jucat cu copii,din start am gasit limba comuna. Dupa cina am facut baie copiilor si le-am citii povesti.

  Am intrat repede in ritm,primele 2 zile au venit bunicile pe rind si m-au ajutat cu prinzul. M-am imprietenit cu ele, sunt foarte amabile si depun eforturi sa ma ajute sa anvat limba,am facut cumparaturi.Acum merg singura cu copii la cumparaturi. Fetita Annika e navigatorul meu,e super tare sa conduci in Germania. Ne jucam de-a 'baba oarba', Monopoly, fotbal, privim' Masa i Medvedi' in limba germane. Baietelul Frederick mi-a spus astazi ca el e Masa si eu Ursul,el e tare de peripetii dar si asa al iubesc.

  Lucia gori germania 3Camera e comoda luminoasa cu TV mare dar nu reusesc sa-l privesc, mobila alba asa cum imi place mie. Nu duc lipsa de nimic si nici nu am de ce sa ma pling,depun eforturi sa fiu un exemplu pentru copii. Sambata am fost cu familia in Koln,ei mi-au facut o excursie.Toti ma respecta si eu fac la fel. Programul l-am discutat in ziua cand am ajuns,le gatesc dulciuri copiilor si parintii sunt multumiti.Nu am timp de nostalgie, ma culc bine dispusa si ma trezesc la fel chiar daca timpul e urat afara.Am scris si Agentiei de aici, Sambata avem antilnire cu Au-Pair de aici,mergem la muzeul de ciocolata.

  Succese in activitate,colaboram in continuare,cele bune,pa pa!

   

                                  UPDATE                                

  Salutare!

  Lucia Gori2222Tot cu gandul sa va scriu ,dar voi mi-ati scris prima. Nu am de ce sa ma plang,sunt an relatii super bune cu familia,ei ma ajuta sa cumpar daca am nevoie de ceva,ma antreaba ce ami place sa mananc.

  Simbata trecuta am facut carne de miel, de caprioara la gratar,delicios. Copii ma respecta,le gatesc dulciuri de Luni-Vineri, in fiecare zi ceva nou,experimentez si recete de pe net. Familia mi-a cumparat telefon cu o programa ca sa stie unde ma aflu si pn a naviga cu masina unde e nevoie,si un leptop.

  Dor de casa,nu am timp. Din primele zile familia m-au anregistrat unde e nevoie,mi-a facut cardul si mi-au pus deja banii pe el. Pe 28 august am fost in Koln la antalnirea cu Au-Pairi de aici.(Din primele zile am scris Agentiei de aici cum e la mine,cum fam,copii) Doar domnisoare din Ucraina,Franta,Suedia,Venezuela,Chile,am calatorit cu vaporul,

  Victoria reprezentanta de la Agentia de aici ne-a fost ghid,si-a facut timp pn fiecare cei noi sa antrebe cum e in tara, in familie,interesant.In acesta sambata avem din nou intilnire,mergem la Zoo. Am discutat cu fetele si multe s-au plins de familiile lor ansa eu am doar cuvinte de lauda despre familia mea,am anteles ca am o familie minunata.

  Pe 3 septembrie am calatorit cu familia in Polonia,am  fost an calatorie la un castel  in Krakow,apoi in pestera,ne-am odihnit la o terasa pe malul unui rau mancand pizza,suuuuper tare!,pn 2 zile.In fiecare sambata iesim la plimbare,Duminica trecuta am parcurs 40 km cu bicicleta impreuna cu familia. Ei o sa ma ajute si dupa progam ca sa-mi gasesc un job la meseria mea,apropo sunt in bune relatii cu bunicile,le trimit si lor copturi dar ele ma alinta cu ciocolate.

  Tara e frumoasa,vecinii sunt prietenosi.La sfirsit de Septembrie ancep cursurile de germana sunt scumpe dar fam achita tot,chiar si antalnirile cu Au-Pairi ei ami dau bani.Si eu la randul meu depun eforturi ca sa fie multumiti de mine.E foarte tareee Programa,regret ca nu am stiut de ea ceva mai devreme,dar nici acum nu e tarziu. Multumesc de grija voastra,zile racoroase sa aveti si realizari frumoase.Cu drag Lucia.

ПОДПИШИТЕСЬ НА НАШИ НОВОСТИ