Vadim C. 21 ani, Au Pair Germania, Durach

Vadim C. 21 ani, Au Pair Germania, Durach

 1. Salut intregului colectiv, Au Pair !

  Caraman VadimPrimele mele impresiii din păcate au fost negative dar nu din vina voastră :)
  Am decis sa ajung în Germania cu rutiera și de data aceasta nu mi-a mers cu soferul.
  Era un bărbat peste 50 de ani, mergea încet, de cîteva ori a încurcat drumurile, ne opream foarte des pentru a face o pauza, ne-a oprit de câteva ori poliția pe drum p/u a ne verifica actele si bagajele, am prins ambuteiaje nebune pe autostradă, apoi ne-a dus prin munti (cateva ore am mers doar prin serpantine), apoi seara după orele 20:00 prin păduri si tot asa mai departe...
  am ajuns foarte tarziu, pe la orele 01:00 - 02:00 de noapte (dupa ora de aici).

  M-a întalnit host-father cu mașina și m-a ajutat cu bagajele. Toți dormeau când am venit. A doua zi însă copiii au fost foarte bucuroși să mă vadă.
  Oameniii aici sunt foarte prietenoși și foarte deschiși. Toți se salută cu mine, zîmbesc, sunt foarte activi, fac sport dis de dimineață indiferent de vîrstă.

  Caraman Vadim5
  In primele zile m-am jucat cu copiii și am discutat despre multe și de toate:
  Iulia mi-a arătat toate jucariile ei noi (are foarte multe!). Ea îmi pare ca m-a așteptat cel mai mult p/u că înca din prima vizită s-a spus tatalui ca ma iubeste :D
  Alex permanent imi arata cate ceva, este FOARTE energic si ii place sa fie in centrul atentiei (încă nici o dată nu l-am vazut obosit).
  Filip de asemenea m-a așteptat mult si cand am venit a inceput sa-mi povesteasca cum a petrecut vacanța, ca i-au murit peștiii dar an curand trebuie sa-i cumpere altii, apoi m-a rugat sa-l mai anvat cateva  "trucuri magiece ",  am fost cu colegii lui sa jucam fotbal. Mai pe scurt cu copiii nici nu trebuie sa vorbesc, mai mult sa-i ascult si sa le atrag cat mai multa atentie.
  Camera mea este colorata si plina de fotografii ! Am sa atasez cateva poze mai bine.
  Evident am probleme cu comunicarea din cauza ca nu cunosc destul de bine limba, aici ma salvează engleza care la fel nu am învățat-o nicaieri dar o stiu
  (probabil acesta este unicul si cel mai mare plus care mi le-au dat jocurile on-line in engleza pe care le practicam destul de des ).
  Cu adaptarea nu am probleme, pana cand totul merge bine. Deasemenea am întalnit înca o fată (din Noua Zeelanda daca nu gresesc) care este Au Pair si traieste nu departe. Ce sa va mai spun? Probabil ajunge pentru început. Nu prea imi place sa pozez, dar imi place sa fac poze, de aceea o sa va arat ceea ce am reusit sa prin an obiectivul telefonului meu :)

  Pe curand :)

   

ПОДПИШИТЕСЬ НА НАШИ НОВОСТИ