VICTORIA B., GERMANIA, GLASHUTTEN

VICTORIA B., GERMANIA, GLASHUTTEN

 1. 6 LUNI IN PROGRAM
  __________________________
   
   
  Germania este o țară foarte frumoasă cu multe oportunități și nu regret nici o secundă că am luat această decizie de a veni în Germania cu programul Au-Pair.
   
  Eu vreau să îmi continui studiile aici, iar acum pregătesc dosarul de aplicare la studii, dorința mea este să fac studii duale care îmi permit să lucrez și să studiez.
   
   
  Cu părinții gazda mă înțeleg foarte bine, ei mă ajută să învăț germana și să-mi gasesc universitatea și compania potrivită pentru mine.
   
  Sunt foarte fericită, deoarece ei mă considera ca pe un membru al familia. Iar copii de multe ori îmi spun că ei sunt norocoși că au o soră mai mare.
   
   
   
  Sărbătorile le petrecem împreuna și am fost și eu cu ei la bunei, rude, prieteni. Cu bunica copiilor eu vorbesc des la telefon și ne ducem de multe ori în vizită la ei, sau ei vin la noi.
   
  Pînă acum am avut o vacanță și am fost în Moldova, dar cu familia de aici am mai fost în mini vacanțe și am reușit să vizitez cu ei orașul Diez unde am dormit într-un castel, orașul Limburg care este absolut minunat.
   
  La fel am vizitat mai multe sate de pe malurile Rin-ului care sunt foarte turistice și cunoscute prin vinurile locale din acea zonă.
   
    
   
  Pe malul Rin-ului se află și orașul Speyer care are o catedrală foarte frumoasă și un centru istoric de vis. În acest oraș locuiesc buneii și prin urmare am reușit să-l vizitez de mai multe ori.
   
   Am mai fost și în orașul Heidelberg care este renumit prin castelul din acel loc, tot aici ultimii ani din viața și i-a trăit domnitorul Alexandru Ioan Cuza.
   
  Prieteni mi-am făcut foarte mulți din țări precum Albania, Franța, Norvegia, Madagascar, Filipine, Vietnam, Ucraina, Japonia, Georgia, Italia, Brazilia.
   
   
  Dar cel mai mult m-am împrietenit cu o fată din Albania cu care am vizitat Frankfurt, Bad Homburg, iar în luna Aprilie plănuim să merge împreuna sau poate încă vreo două fete în Amsterdam, poate și Berlin.
   
  Pe lingă acestea am mai vizita careva orașe mici din împrejurimi care la fel m-au impresionat prin Architectura și infrastructura pe care o au.
   
  Aș fi foarte fericită dacă experiența mea ca Au-Pair ar încuraja și ar fi drept exemplu pentru viitorii Au-Pair.
   
  Cu stimă Victoria
   
   
  -------------------------------------------------------------
   
  Vreai și tu să trăiești propria experiență în Germania, plină de emoții TARI ?
   
  Click pe butonul de mai jos si completeaza cererea de participare.
   
   
   

ПОДПИШИТЕСЬ НА НАШИ НОВОСТИ